Veelgestelde Vragen

Wat is een Wijnkistje-kunst precies?
Een Wijnkistje-kunst is een bijzonder relatiegeschenk. Het bestaat uit een houten wijnkistje dat is voorzien van een kunstwerk. Het kunstwerk fungeert als deksel. Dit kunstwerk kan men ophangen. Zo is een Wijnkistje-kunst niet alleen een origineel en kunstzinnig object, het is een cadeau met blijvende waarde.

Wat kan ik in de kunstkistjes stoppen?
De Wijnkistjes-kunst bestaan uit een houten kistje met een kunstwerk dat eerst als ‘deksel’ fungeert, later kan de ontvanger het werk neerzetten op ophangen. Je bent vrij om je wijnkistjes te vullen met wijn of champagne, met een magazine, een item van textiel, of welk ander object of drankje ook dat past in het 1-, 2-, of 3-vaks kistje.

Wat is de kwaliteit van het kistje?
Het kistje is gemaakt van blank hout. Het is een stevig kistje, fraai afgerond aan de twee lange bovenzijden. Hout is een natuurproduct. Een product dat leeft en een tekening heeft. De noesten en lijnen horen bij het kistje. Ze dragen bij aan het karakter van de totale uiting.

Om wat voor soort kunstwerk gaat het?
De kunstwerken zijn van de hand van Grace van den Dobbelsteen, beeldend kunstenaar en communicatieadviseur in Tilburg. Zij won in 2010 de Nationale Kunstprijs. Haar werk is expressief en vaak kleurrijk. Zij selecteerde uit haar kunstwerken een serie voor de wijnkistjes. De kunst komt tot stand vanuit een mix aan media. Vaak maakt zij eerst een schilderij op doek, soms is het startpunt een kunstfoto van haar hand, waarna zij er digitaal aan verder werkt. Uiteindelijk worden de kunstwerken vervaardigd op aluminium. Zo ontstaat fraai, duurzaam kunstwerk. In het kistje zit een ophanghaakje met dubbelzijdig tape. Dit bevestigt u aan de achterzijde aan het kunstwerk, u kunt het aan de muur hangen en er blijvend van genieten. Het kunstwerk is niet zomaar een kunstwerk. Het is oprechte kunst, gemaakt met passie, met veel gevoel voor de thema’s rond welke Grace van den Dobbelsteen werkt. Een substantieel deel van de werken zijn ‘momentopnamen van gezichtsuitdrukkingen’, van de wijze waarop wij met non-verbale communicatie ons gevoel uiten. Bedachtzaam, blij, vragend, verrast… welke uitdrukking past goed bij jouw bedrijf of bij jouw ontvangers?

Ik wil meerdere Wijnkistjes-Kunst aan één persoon geven. Wat zijn goede combinaties voor de kunstwerken?
In de keuze van de kunstwerken ben je vrij je eigen favoriete werken te combineren. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Hierbij enkele voorbeelden.

Zijn de prijzen inclusief BTW en verzenden?
Nee, de prijzen van de Wijnkistjes-kunst zijn niet inclusief BTW en verzenden. De prijzen bij de Wijnkistjes-kunst zijn exclusief de wettelijk geldende BTW, dit is 21%, en exclusief verzendkosten. De verzendkosten hangen af van de omvang van de bestelling. In het menu ‘kassa’ krijg je bij de bestelling die je wenst, het complete overzicht te zien van de kosten.

Hoe weet ik zeker of mijn bestelling bij jullie is binnengekomen?
Ga je akkoord met de algemene voorwaarden en klik je op akkoord voor betaling via je bank met iDeal, dan bevestig je dat je de opdracht hebt geplaatst. Eerder niet. De betaling kun je niet terugdraaien. Na je iDeal-betaling, komt de bestelling binnen bij Wijnkistjes-kunst. Je ontvangt hiervan een bevestiging in je mailbox. Wil je dit alsjeblieft checken. Ontvang je geen mail in je reguliere mailbox, controleer dan je mailbox ‘spam’. Zorg ervoor dat je je contactgegevens correct invult.