Veelgestelde Vragen

Wat is een Wijnkistje-Kunst precies?
Een Wijnkistje-Kunst is een bijzonder relatiegeschenk. Het bestaat uit een houten wijnkistje dat is voorzien van een kunstwerk. Het kunstwerk fungeert als deksel. Dit kunstwerk kan men ophangen. Zo is een Wijnkistje-Kunst niet alleen een origineel en kunstzinnig object, het is een cadeau met blijvende waarde.

Kan ik de kunstkistjes ook bestellen zonder wijn?
Ja. De Wijnkistjes-Kunst bestaan uit een houten kistje met een kunstwerk dat als deksel fungeert. Dit is de basis. U bent vrij om uw wijnkistjes met of zonder een fles wijn te bestellen.

Wat is de kwaliteit van het kistje?
Het kistje is gemaakt van blank hout. Het is een stevig kistje, fraai afgerond aan de twee lange bovenzijden. Hout is een natuurproduct. Een product dat leeft en een tekening heeft. De noesten en lijnen horen bij het kistje. Ze dragen bij aan het karakter van de totale uiting.

Om wat voor soort kunstwerk gaat het?
De kunstwerken zijn van de hand van Grace van den Dobbelsteen, beeldend kunstenaar en communicatieadviseur in Tilburg. Zij won in 2010 de Nationale Kunstprijs. Haar werk is expressief en vaak kleurrijk. Zij selecteerde uit haar kunstwerken een serie voor de wijnkistjes. De kunst komt tot stand vanuit een mix aan media. Vaak maakt zij eerst een schilderij op doek, soms is het startpunt een kunstfoto van haar hand, waarna zij er digitaal aan verder werkt. Uiteindelijk worden de kunstwerken vervaardigd op aluminium. Zo ontstaat fraai, duurzaam kunstwerk. In het kistje zit een ophanghaakje met dubbelzijdig tape. Dit bevestigt u aan de achterzijde aan het kunstwerk, u kunt het aan de muur hangen en er blijvend van genieten. Het kunstwerk is niet zomaar een kunstwerk. Het is oprechte kunst, gemaakt met passie, met veel gevoel voor de thema’s rond welke Grace van den Dobbelsteen werkt. Een substantieel deel van de werken zijn ‘momentopnamen van gezichtsuitdrukkingen’, van de wijze waarop wij met non-verbale communicatie ons gevoel uiten. Bedachtzaam, blij, vragend, verrast… welke uitdrukking past goed bij úw bedrijf of bij úw ontvangers?

Ik wil meerdere Wijnkistjes-Kunst aan één persoon geven. Wat zijn goede combinaties voor de kunstwerken?
In de keuze van de kunstwerken bent u vrij uw eigen favoriete werken te combineren. Er zijn talloze combinaties mogelijk. Hierbij enkele voorbeelden.

Hoe is de selectie wijn tot stand gekomen, en wie is Travel and Wine?
De wijnkeuze is met veel zorg tot stand gekomen. Travel and Wine is partner van Wijnkistjes-Kunst en bedreven en gedreven in het selecteren van wijn voor speciale gelegenheden. Travel and Wine is een initiatief van Dyon Beerens die zijn sporen heeft verdiend in de wijn. Liefhebber, kenner én een partner met hart voor de zaak; en, wellicht leuk om te weten: ook organisator van wijnreizen. Door de samenwerking met Travel and Wine bent u ervan verzekerd dat uw keuze altijd in de roos is. Voor de rode en de witte wijn, voor elke prijsklasse, maar ook voor de champagne en de Cava. De inhoud van uw Wijnkistje-Kunst zal zeker sprankelen.

Zijn de prijzen inclusief BTW en verzenden?
Nee, de prijzen van de Wijnkistjes-Kunst zijn niet inclusief BTW en verzenden. De prijzen bij de Wijnkistjes-Kunst en de wijnen zijn exclusief de wettelijk geldende BTW, dit is 21%, en exclusief verzendkosten. De verzendkosten hangen af van de omvang van de bestelling. In het menu ‘kassa’ krijgt u bij de bestelling die u wenst, het complete overzicht te zien van de kosten.

Hoe weet ik zeker of mijn bestelling bij u is binnengekomen?
Gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en klikt u op akkoord voor betaling via uw bank met iDeal, dan bevestigt u dat u de opdracht heeft geplaatst. Eerder niet. De betaling kunt u niet terugdraaien. Na uw iDeal-betaling, komt de bestelling binnen bij Wijnkistjes-Kunst. U ontvangt hiervan een bevestiging in uw mailbox. Wilt u dit alstublieft checken. Ontvangt u geen mail in uw reguliere mailbox, controleert u dan uw mailbox ‘spam’. Zorgt u ervoor dat u uw contactgegevens correct invult.