Kunst & Visie: wijnkistjes nieuwe stijl

Nieuwe invalshoek
Wijnkistjes-nieuwe-stijl à la Wijnkistjes-kunst is een uniek cadeauconcept. Het kunstwerk dat hiervan onderdeel uitmaakt en de hoogwaardige uitvoering is van een nieuwe orde in het relatiegeschenkensegment. En het voegt een herinneringssegment in relatiebeheer toe. Hoogwaardig van kwaliteit, getekend door Grace van den Dobbelsteen, beeldende kunst.

Indruk maken
Wijnkistjes-kunst wil bijdragen aan het onderstrepen van goede relaties, aan duurzaamheid in relatiebeheer met een type geschenk dat -door toevoeging van een kunstwerk- blijvend van aard is.
Het wil iets betekenen bij het leggen van accenten op bijzondere gebeurtenissen in het zakendoen en in het leven. Op mijlpalen en andere momenten die de moeite waard zijn om bij stil te staan. Denkt u spontaan aan Kerstmis en aan Kerstgeschenken? Uiteraard valt Kerst hieronder, toch is dit niet het enige tijdstip waarop extra aandacht voor relaties of medewerkers aan de orde is. Wijnkistjes-kunst wil graag de trend mee zetten in de richting van een breder beheer van aandachtsmomenten, een jaar rond.
Met dit concept creëert de organisatie ruimte voor originaliteit, voor verrassing en aangename verbazing. De ontvanger zal zich gewaardeerd voelen. Een moment dat indruk maakt.
Enerzijds geeft u met de wijn de mogelijkheid om direct een goed moment te kunnen vieren, anderzijds verwijst u met het kunstwerk naar het blijvende karakter dat het geschenk -en de intentie van uw relatiebeheer- kenmerkt.

Kunst
De kunst op de kistjes is oprecht; mooi van kwaliteit en kleurrijk. Het werk -vervaardigd op aluminium- heeft een bijzondere uitstraling. De partner die zich inzet voor de creatie van de originele kunstwerken op aluminium weet de kleuren en de diepgang, de bedoeling van Van den Dobbelsteen uitstekend te interpreteren. Een essentiële stap in de finishing touch van het maakproces 🙂

Verzamelen
Eén kistje kan de start zijn van een reeks kunstkistjes. Een organisatie kan ten behoeve van de langere termijn voor specifieke momenten kunstkistjes laten vervaardigen -of deze in de jaarvoorraad opnemen. En, waarom niet inspelen op de mogelijkheid voor de ontvangers om een serie van de objecten te creëren? Ze zijn fraai om te verzamelen en de moeite waard om naar uit te kijken. Voor ideevorming en contracten rond een duurzame samenwerking met Wijnkistjes-kunst ben je van harte welkom. Neem gerust contact om hierover te sparren.

Gezamenlijke noemer
Wijnkistjes-kunst is ervan overtuigd dat intrinsieke kracht de parallel is tussen haar en de organisaties en bedrijven, instellingen en verenigingen die op zoek zijn naar een bijzonder gebaar. Zij die op zoek zijn naar een origineel, goed en blijvend geschenk, hebben echte aandacht en interesse voor hun relaties, voor bestuursleden, medewerkers, jubilarissen, en…. vul dit lijstje maar aan. Een goede relatie wordt getekend door karakter. Met Wijnkistjes-kunst zeg je uit het hart:
dankjewel, succes, gezondheid, op een kleurrijke toekomst, op onze samenwerking! Samen de wereld mooier kleuren, is dat geen mooi uitgangspunt?